![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 1 Answers
0
دوباره واقعن ممنونم که زمان میگذارید و پاسخ میدید! میخواستم بپرسم هر دفعه که اپلای میکنیم فقط یک رشته میتونیم اپلای کنیم؟ یا وقتی اپلیکیشن فی رو میدیم میتونیم چند تا رشته با هم انتخاب کنیم؟
2021-09-09 05:34:00 Canada ویزایدانشجویی #میخواستم بپرسم
1 Reply
بعضا ممکنه تا سه تا رشته اجازه انتخاب داشته باشید. جاهایی هم صرفا فقط یک انتخاب میتونید داشته باشید. به اون آموزشگاه بستگی داره
2021-09-09 05:40:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#میخواستم بپرسم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
خسته نبشاید میخواستم بپرسم که آیا میشه تمکن مالی ما به اسم برادر ما باشه و ازین طریق تمکن مالی داشته باشیم ؟ و این کار روندش به چه صورته تشکر.
2021-09-27 17:52:00 #Canada [به چه صورت] ویزایدانشجویی
من دوباره تو این گروه سوالمو مطرح کردم اما فک کنم وقت مناسبی نبوده تحقیق کردم سیستم کالج با دانشگاه تو کانادا زمین تا آسمون متفاوته، خواستم برای دوره ۴ ساله لیسانس بیولوژی یا زیست شناسی تحقیق کنم اما دیدم فقط یه دوره ۲ ساله داره اما دانشگاه ۴ سالست، جالبه همین پروگرم بیولوژی تو کالج هایی مث سنکا و هامبر و پیدا نکردم اما تا اینترنت زدن بهترین کالج ها برای زیست شناسی هستن!? کشی اگر با این سیستم آشنایی داره یا تجربه ای داره ممنون میشم توضیح بده.
2021-09-07 17:28:00 #Canada
بنده کارشناسی ارشد شیمی تجزیه هستم معدل خوبی ندارم اما مقاله isi دارم الانم بیکارم همسرم کارشناسی ارشد hseهستن ایشون رزومه کاری خیلی خیلی عالی دارن الانم سمت خیلی خوبی دارن میشه لطف کنن راهنمایی کنن که ما کدوممون اقدام کنیم بهتره و اینکه برام توضیح بدن چه جوری ممنونم ??
2021-08-31 09:00:00 #Canada
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada
کسی میدونه وقتی ویزا بیاد کی برای اپن ورک همسر باید اقدام کرد یا باید به صورت همراه هم زمان اقدام کرد کدام بهتره ممنون اگه کسی راهنمایی بکنه.
2021-08-30 05:30:00 #Canada